Let The Big Dog Eat
+45 52451582
INFO@CLUBSELECTION.DK
LUX COMPANY DAYS
   

På vegne af GBB's Sponsorgruppe + nære samarbejdspartnere og en bred vifte af præmiedonorer (altid kvalitetsprodukter og luksus brands, der flittigt og generøst optræder ved GBB Events) kan vi nu udvikle og tilbyde helt unikke udgaver af jeres helt egen eksklusive CORPORATE GOLF COMPANY DAY. Vi starter med et totalt uforpligtende møde hos jer (KUNDEN), for at få etableret økonomiske rammer, budget, formål, niveau, design, opgaver, geografi og praktik samt elementer som præmier, matchform og selve eksekveringen. Præmiebord mindst 100.000,-

 


Eksempler på synlighed, eksponering og værdiskabelse ved GBBs flotte håndtering af Company Days generelt. Unikke matchformater, lækre præmier og sikker event ledelse

GBB deltagerne elsker at forberede sig og at spille i de smukt indpakkede rammer

VÆRDISKABENDE
   
Vi kan lave mindeværdige matchdage for jer overalt i Norden, med deltagerfelter fra 48til 156 personer, inkl. morgenmad, briefing, præsentation, foto sessions, golfrunde m/ bane service, middag eller frokost, præmier, goodiebags, lodtrækninger og meget mere.

Skal der skabes yderligere happenings og tiltag for deltagerne, så er vi i GBB - Nordic Group meget kreative og altid med på den værste. Vores tilgang til Company Day golfdage er uhyre simpel: ALT for kunden og ALT for deltagerne. ALTID værdiskabende.
 

Vores solide og spændende samarbejde med flere af de absolut førende danske golfklubber, betyder at disse golfbaner er toptunet til effektivt at kunne håndtere og imødekomme alle kreative ideer og spændende ønsker, som KUNDEN og GBB Gruppen sammen har udviklet og skabt. I 2018 har vi udviklet os sammen med flere store kunder og i 2019 skal vi igen udvikle og arrangere nogle store Company Day matcher - flere steder i Danmark, måske også et par stykker i Sverige. GBB Holdet er klar !!!!