Let The Big Dog Eat
  +45 52451582
INFO@CLUBSELECTION.DK
BRASSER BOLD
   


BRASSERBOLD er teknisk lækker og kreativt super inspirerende fodboldtræning for boldglade rollinger mellem 6 og 9 år. Der trænes som udgangspunkt hver søndag fra kl. 13.00 til ca 15.00 på kunstgræsset og fokus går udelukkende på højt anlagt teknisk niveau, boldomgang, finurligheder, driblinger, afleveringer, tæmninger, overblik, sparketeknik, balance og rytme samt god opførsel, godt kammeratskab og fairplay i alle spillets aspekter. Vi skyder ALDRIG med tåspidsen og vi laver IKKE glidende tacklinger.

 

Vi startede konceptet op i april 2021 og de ugentlige træningspas med masser af bold, masser af spas og leg samt masser af energi, skal ses som et kærkomment supplement til de lokale fodboldklubber langs Sydkysten (Vallensbæk til Køge) hvor drengene evt også spiller. Vi arbejder med 2-3 årgange samlet og brassertræningen er således både skabt til de 6 årige, de 7 årige og nogle få 8 årige (pr marts 2022). Her vil alle skulle igennem en fantastisk forvandling, hvorefter de som 10 årige vil fremstå meget komplette med flot teknik, stort overblik samt rytme og balance.

Brasser Bold er en hyldest til især Brasiliens spillestil i 80erne og 90erne, hvor først legender som Zico, Eder, Falcao, Sokrates og Junior var troldmændene på banen og sidenhen magikerne Romario, Ronaldo, Bebeto og Ronaldinho, der førte sig frem.

Underholdende, chanceskabende og opfindsomt angrebs-spil er målsætningen og trænings-samlingerne er forankret i gensidig tillid og respekt spillerne imellem. Alle børnene hives samlet med op på samme niveau. Ingen efterlades. Hvis man ønsker mere info, så kan man kontakte mig på: +45 52451582 / jan@clubselection.dk.

 

Vi lærer drengene at blive "bedste ven" med bolden, uanset kroppens eller lemmernes position ved tæmning, kontrol eller generel omgang med bolden. Vi træner teknik i høj fart, samt temposkift, kropsfinter, overblik og ambitionen om at score mål.