Let The Big Dog Eat
+45 52451582
INFO@CLUBSELECTION.DK
OPTIMERING - GOLF
   

 

Der gættes forsigtigt på at ca. 50 % af samtlige danske golfklubber trænger til en gennemgribbende "brush up" og seriøs optimering på områder som; produktsalg, gæsteoplevelser, anlægs vedligehold, generel kommunikation, service i både restaurant, proshop, klub sekretariat m.m. - personligt ville jeg ikke blive overrasket, hvis tallet nærmere ligger på de 75% (mange klubber er ikke klar over hvad der sælger og det kan koste dyrt på bundlinie samt på det årlige antal medlemmer, gæster, sponsorer)

 

 


Halvtomme, kedelige og uinspirerende velkomsttavler samt pudsige og ligegyldige sammensætninger af ukurante møbler i klubbens lobby eller hall = tab af indtægter!

 

Proshop/sekretariat front med tomme potteplanter/parasol fødder samt stole på grus. Den stilistiske forvirring er total og intet er gennemtænkt, overvejet eller planlagt.

Kendsgerninger
   

Hver dag stresses og testes en golfklub og hver dag har den brug for gennemgribende og seriøs gen-etablering. Uanset om golfbanen har haft 40 golfere eller 300 golfere ude at spille, træne, spise etc. så vil alle disse mennesker kræve og forvente klart signal på service, koncept og standard m.m.

Med ganske simple manøvrer samt indførelse af nye standarder (fra alle i klubben), vil golfanlægget i fremtiden være optimalt rustet til at kunne modstå presset og endvidere stå klar med glæde og energi

 

 

Det drejer sig om penge og de klubber der tjener mest (især på bundlinien) er de klubber, der forlængst har forstået at optimal service (24/7), solid og seriøs produkthåndtering, effektiv kommunikation med medlemmer, sponsorer, gæster og medier - ikke kun er ET MUST, men også en ren fornøjelse at forfølge og arbejde med

Desværre er der stadig en meget stor gruppe af golfklubber derude, som konsekvent har et uforløst potentiale slæbende efter sig - og rigtigt mange gange blir skylden kastet på "tiden vi lever i" - "det dårlige vejr" - "folk blir ældre" - "for mange klubber"

Ring på 52451582 eller send email på jan@clubselection.dk - vi har løsningen til jer (billederne her på siden er taget under høj sæson, på dage med fint vejr - i eksemplet nedenfor er det håbløst at tillade EURO palle og affaldscontainer ved klubbens facade)