Let The Big Dog Eat
  +45 52451582
INFO@CLUBSELECTION.DK
SOL PANELER
   

 

Prisen på et solcelleanlæg afhænger overordnet af 3 ting: Størrelse på anlægget, størrelse på batteriet og kvaliteten af begge. For en gennemsnitlig dansk husstand vil et 6 kWp solcelleanlæg med tilkoblet batteri være passende ift. energiforbruget. Et sådan anlæg vil komplet færdigbygget, monteret og installeret koste fra DKK 89.000,- / til husstande med et mindre el forbrug vil et batterianlæg på 3kWp ofte være det rigtige. Et sådan anlæg fås fra omkring DKK 49.000,- ..... og det kan gøres rigtigt smukt på taget.

 

 


Sol Paneler på tagene, uanset om vi taler erhvervsejendomme, private boliger, sportshaller, klubber og fælleshuse m.m. giver mening nu og endnu mere i fremtiden.

 

Kontakt os og lad os vise dig både de økonomiske og miljømæssige gevinster ved solpaneler - både til private boliger og til virksomheder, erhvervsejendomme, m.m.

SKÅN KLIMAET
   

Solen er en nærmest uudtømmelig kilde af energi - det er vores opgave de næste mange mange år, at udnytte denne kilde maksimalt og få indhentet og indfanget samt omdannet til EL, der kan gøre både private boliger, villaer, huse, sportshaller og erhvervsejendomme selvforsynende over tid

Det står vist klart for enhver at naturen og miljøet er maksimalt presset. Visse steder på jorden er det allerede for sent. Vi har dog fortsat mange muligheder for at gøre det rette, men det skal også være nu.

 

 

Et solcelleanlæg til en typisk dansk husstand til nettilslutning vil bestå af: Solcelle Paneler, Inverter, UV resistente Kabler og Stativ/Beslag til at fastgøre på huset. Sol celle panelerne sættes på tag eller stativ og forbindes vha de UV resistente kabler til Inverter. Inverteren kobles på husets el måler, der måler mængden til forsyningsnettet

Ligeledes hvor meget der forbruges. Når solcellerne producerer mere strøm end der forbruges, sælges den overskydende strøm til EnergiNet. Det er ganske enkelt genialt, fremtidssikret og særdeles klimavenligt. Opsætningen skræddersyes til husets behov.

Ring på 52451582 eller send email på jan@clubselection.dk - vi har løsningen til jer. Lad undertegnede og www.klimaenergi.dk regne på netop jeres ejendom og jeres sag, så vil vi straks komme tilbage med et både relevant, tiltrængt og uimodståeligt tilbud.